Bekkenband Serola

Match-U
Bestel
  • Beschrijving

Bekkenband Serola is ideaal om voor, tijdens en na de zwangerschap en bevalling te dragen. Ook is deze Serola bekkenband als bekkenbrace uitermate geschikt voor het voorkomen en behandelen van bekkeninstabiliteit, bekkenpijn en bekkenklachten.

Bekkenband kopen

Een goede bekkenband kopen betekent een goede ondersteuning van uw bekken en rug. De Serola sacroilliacale bekkenband is gemaakt om de SI-gewrichten van het bekken samen te drukken en te ondersteunen. Hierdoor helpt de bekkenbrace om de spanning op de gewrichtsbanden en de instabiliteit van het bekken op een natuurlijke en comfortabele wijze te verminderen. 

Deze bekkenband van Serola dient ter preventie of revalidatie van bekkeninstabiliteit en bekkenpijn maar wordt ook gebruikt bij rugklachten (in de onderrug, bij het SI-gewricht). Deze bekkenband wordt ook gebruikt als bekkenbrace om de lichaamshouding te corrigeren.

De Serola bekkenband is van een uitstekende kwaliteit en heeft extra spanbanden aan de zijkanten waarmee u de bekkenbrace verder kunt aansnoeren voor extra ondersteuning en een nog beter draagcomfort.

Bekkenbrace

Deze bekkenbrace wordt over de bekkenkam gedragen en geeft steun en compressie bij zwangerschap en bekkeninstabiliteit.

Maatvoering van deze bekkenbrace: meet uw bekkenomvang ter hoogte van uw bekkenkam. U kunt deze bekkenband zwangerschap kopen in de maten Small (tot 86 cm), Medium (86-102 cm), Large (102-117 cm) en XL (117-132 cm). De maten van de bekkenbrace zijn geselecteerd voor uw heupomtrek.